Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ovaj stan košta 54 miliona eura (FOTO)

Po tako visokoj cijeni dobijate 4.300 kvadratnih metara prostora, odnosno penthaus One at Palm Jumeirah, koji nosi titulu “najskupljeg stana UAE”. Oko 2.700 kvadratnih metara pripada enterijeru

Najskuplji-stan-u-UAE-2

Ukoliko želite ekstra luksuzni stan, onda je najbolje da ga potražite u Dubaiju, jer je to tržište bogato nekretninama, čije cijene neprestano rastu. Uz visoke cijene ide i ekstravagancija koja postaje, takođe, sve viša.

Najskuplji-stan-u-UAE-6

Međutim, ukoliko tražite baš u Dubaiju ultra luksuzni stan od 54 miliona eura, on će biti dostupan za kupovinu za dvije godine.

Po tako visokoj cijeni dobijate 4.300 kvadratnih metara prostora, odnosno penthaus One at Palm Jumeirah, koji nosi titulu “najskupljeg stana UAE“.

Najskuplji-stan-u-UAE-5

Oko 2.700 kvadratnih metara pripada enterijeru, koji čine sedam spavaćih soba i osam kupatila, galerija, teretana, kancelarija, parking mjesta i prostor za radnike, a ostatak je prostor za balkon i bazen. Takođe, u ovu cijenu je uključen i pogled na Dubaji Marinu.

Inače, Palm Jumeirah je stambeni kompleks sa 25 spratova i 90 luksuznih rezidencija, pri čemu je 40 posto stambenih jedinica prodato.

Najskuplji-stan-u-UAE-3

Zajedničke pogodnosti su zatvoreni i otvoreni bazen, teretana i spa centar, bioskop, loža za ljubitelje cigara, salon ljepote i jahting klub.

Ukoliko ste samo zainteresovani za kupovinu ovog stana, moraćete da budete strpljivi. Prodaja se vrši samo na osnovu pozivnice.

Najskuplji-stan-u-UAE-1

Inače, ovaj prostor dizajnirao je njujorški arhitekta Mišel Aboud, libanski pejzažni arhitekta Vladimir Đurović i Super Potato iz Japana, dok su za izgradnju odgovorni Omniyat i Drake & Scull International.

Izvor: Telegraf.rs, Foto: omniyat.com

Pratite najnovije vijesti putem naše Facebook stranice.