Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Compass pools: Stigli keramičko kompozitni bazeni na crnogorsko tržište (FOTO)

Kompanija Alukov Montenegro od nedavno je zvanični zastupnik keramičko kompozitnih bazena kompanije Compass pools, tako da ovom prilikom razgovaramo sa Borisom Stanišićem, izvršnim direktorom ove kompanije.

compass

– G. Stanišiću, možete li naši čitaocima predstaviti o kakvim se bazenima radi i koje su pogodnosti u odnosu na ostalu ponudu na tržištu?

Compasspools bazeni su keramičko kompozitni bazeni sa karbonskim ojačanjima na svim strateškim mjestima bazena. Ovo je jedina patentirana tehnologija za proizvodnju keramičkih bazena u svijetu. Compasspools iza sebe ima preko 30 godina iskustva i razvoja ove tehnologije u Australiji i SAD. Do sada je širom svijeta prodato preko 70 000 bazena.

Naši bazeni imaju puno prednosti u odnosu na “klasične” zidane bazene a evo nekoliko glavnih:

– Brza instalacija (2-3 dana)

– Ekskluzivna blistava 3D površina bez neravnina (9 različitih boja)

– Lako održavanje (vantage sistem za samočišćenje bazena)

– Bolja termo izolacija a samim tim i manja potrošnja energije za zagrijavanje vode

– Manja upotreba hemikalija

– Čvrsto ali fleksibilno keramičko jezgro što rezultira nemogućnostu pojavljivanja pukotina uslijed seizmičkih aktivnosti

–  Doživotna garancija na vodonepropusnost

– Koje su karakteristike tehnologije koja se koristi prilikom izrade bazena kompanije Compass?

Korito naših bazena se sastoji iz više slojeva. Jezgro bazena čini kompozitna keramika i karbonska vlakna. Ovi materijali se koriste već dugi niz godina za proizvodnju svemirski letjelica, aviona i u auto industriji za proizvodnju super automobila

keramicki

klikni na sliku da uvećaš

Kombinacija ova dva materijala nase bazene čini praktično neuništivim. Toliko smo sigurni u kvalitet naših bazena da kupcu dajemo doživontu garanciju.

Prednost compass bazena je  što je cijeli proces strogo kontrolisan. Mi vršimo proizvodnju bazena, transport i ugradnju.

– Koje tipove bazena možete ponuditi na crnogorskom tržištu?

Pošto smo zvanični zastupnici Compasspools keramičko kompozitnih bazena u ponudi imamo kompletnu paletu proizvoda naše kompanije. Od dječijih bazena, preko porodičnih koji su pogodni za kuće i vikendice do eksluzivnih modela sa ugradjenim masažnim kadama i tikovinom.  Treba napomenuti da kod nas kada naručite bazen uz samo korito bazena dolazi i sva potrebna tehnologija za održavanje bazena. Pumpe, filteri, svijetla, masažeri…

Posebno bi istakao naš sistem Vantage. To je sistem za samočišćenje bazena.

I nas IQ sistem koji korišćenje bazena čini vrlo jednostavnim. Sve tehnologije koje se nalaze u bazenu od pumpi, filtera, toplotne pumpe, Vantage sistema, masažera se kontrolišu preko jedne centralne IQ jedninice. Laički rečeno daljinskog upravljača.

– Ako bi se neko od naših čitaoca danas odlučio da naruči jedan od ovih bazena, što može očekivati kada su u pitanju rokovi isporuke, period montaže i cijena gradnje?

Rokovi isporuke su isti kao i u bilo kojoj drugoj Evropskoj državi, tako da naši kupci nisu diskriminisani po tom pitanju. Rok isporuke bazena je od 4 do 6 sedmica. Sama ugradnja traje 2 do 3 dana.

Cijene naših keramičko kompozitnih bazena su vrlo slične cijenama zidanih bazena a u dosta slučajeva su  jeftiniji. Tako da je samo na kupcima u Crnoj Gori da prevaziđu strah od novih tehnologija i osjete benefite naših bazena.

Pratite najnovije vijesti putem naše Facebook stranice.