Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Jela Komerc d.o.o.

U vremenu savremenog načina života u stanovima u visokim zgradama izgrađenim od čelika i betona čovjek je postao otuđen u stambenim prostorima izgrađenim od hladnih i nehumanih materijala. Jela komerc d.o.o. već dvije decenije nudi alternativni način stanovanja, urađen sto odsto od prirodnog materijala prvoklasnog čamovog drveta kao iskonski, zdrav i ekološko čist građevinski materijal koji prati život, razvoj čovjeka od iskona do današnjih dana.

MONTENEGRO BRVNARE se mogu koristiti kao objekti stalnog stanovanja, kao vikend objekti, kao objekti turističko ugostiteljske namjene (restorani, moteli), planinarski domovi, objekti za različite javne upotrebe namjene itd.

MONTENEGRO BRVNARE se rade u različitim horizontalnim gabaritima i uglavnom sa prizemljem i potkrovljem ili pak punom spratnom visinom. Rade se po sistemu montažnih objekata od specifično obrađenih elemenata brvana u formi poluoblice ili ravne površine na unaprijed pripremljenu podlogu, soklu.

Jela Komerc d.o.o. je osnovano kao privatno preduzeće 12.09.1991.godine koje je naslijedilo porodičnu tradiciju samostalne zanatske radnje za primaranu i finalnu preradu drveta pod nazivom samostalna stolarska radnja “JELA” osnovane marta 1985. čiji je osnivač Nazif Dedeić. Preduzeće je u privatnom vlasništvu i u svom sastavu ima proizvodne kapacitete na dvije lokacije.

Proizvodni pogoni u naselju Koljeno u Rožajama obuhvataju:
– pogon za primarnu preradu drveta-pilana površine 1100 m2
– pogon za finalnu preradu drveta površine 1200 m2
– sušara za sušenje drveta kapaciteta 150 m3

Proizvodni pogoni su opremljeni savremenom tehnološkom opremom, odnosno mašinskim parkom zavidnih tehničko tehnoloških karakteristika domaće i strane proizvodnje. Preduzeće raspolaže sa kvalitetnim stručnim kadrom kvalifikovanom i visoko kvalifikovanom radnom snagom kao i visokostručnim saradnicima koji rade na usavršavanju, inoviranju proizvoda iz proizvodne lepeze proizvodnih programa preduzeća JELA KOMERC d.o.o. Rožaje.

Proizvodni program preduzeća se bazira na proizvodnju brvnara za različite namjene:

– brvnare kao objekti stalnog stanovanja, vikend objekti, objekti ugostiteljsko turističike namjene (restorani, plažni barovi, terase, moteli, bungalovi itd), letnjikovci, objekti posebne namjene na graničnim prelazima, objekti za poljoprivredne farme kao i plažni mobilijar.

Jela komerc posjeduje sertifikate ISO 9001-2000 i 9002-2008.

Galeriju objekata Jela Komerc d.o.o. možete pogledati ovdje.

Pored sjedišta u Rožajama, Jela Komerc ima i svoja predstavništva u Srbiji (Beograd i Čačak), Grčkoj, Italiji, Francuskoj, Belgiji, Turskoj, Kosovu, Albaniji i Makedoniji.

Povezani članci:

Brvnare iz Rožaja osvojile Evropu

8 razloga za gradnju drvetom

Tehnološki proces prerade drveta u Jeli Komerc

Naselje Koljeno, Rožaje-Crna Gora
Tel/Fax: + 382 51 278 605, 272 229
Mob: + 382 69 037 394, 811 767, 089 026

E-mail: montenegro-brvnare@t-com.me
www.montenegrobrvnare.com
www.jela-komerc.me

Pratite najnovije vijesti putem naše Facebook stranice.