Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Krečenje stana

Planirate krečenje stana ili kuće? Osvježite svoj životni prostor zanimljivim kombinacijama boja i udahnite svakoj prostoriji ono što želite: toplinu kuhinji, mir spavaćoj sobi, razigranost dječijem kutku, eleganciju dnevnoj sobi…

Krečenje stana, krečenje zidova

Kada je u pitanju krečenje stanova, ideje su bezbrojne, jer se pred vama otvara beskrajni prostor za poigravanje sa bojama i njihovim kombinacijama.

Svaka prostorija u stanu nosi posebnu energiju, što i te kako utiče na raspoloženje vas i vaših ukućana. Neka boje budu prema vašem ukusu i vašoj ličnosti, ali istovremeno pokušajte da se držite i nekih pravila:

– krečenje dnevne sobe – preporučljive su tople, prirodne boje: braon, bež, maslinasta, terakot, topla žuta nijansa, prljavo ružičasta, narandžasta, boja kajsije, boja senfa.

– krečenje dječije sobe – neka boje budu živahne, poput vesele ružičaste, jarko narandžaste, žute, trava zelene.

– krečenje spavaće sobe – dobro je odabrati smirujuće boje, kao što su hladni tonovi plave, zelene, srebrne, ljubičaste u kombinaciji sa bijelom.

Krečenje spavaće sobe, krečenje dnevne sobe

– krečenje dnevnog boravka – zemljani tonovi sa detaljima u jačoj boji, ili jedna od jarkih boja, u kombinaciji sa bijelom ili nekom mirnijom nijansom.

– krečenje kuhinje – idealne su svijetlo žuta, bež, nježno zelena ili boja limete, boja breskve i sl.

– krečenje kupatila – plava i zelena, tirkizna, ružičasta ili boja breskve, lavande

Ukoliko Vam primamljivo zvuči krečenje zidova u tamnu boju, iskombinujte da samo jedan zid bude u toj boji, a ostali u nekoj blažoj. Krečenje zidova u dvije boje donosi originalnost, dok je krečenje plafona bolje obaviti klasičnom bijelom bojom. Naravno, nijansi je jako puno i možete praviti sjajne varijante.

Izvor: Virtualnigrad.com

PREPORUČUJEMO:

Hausmajstor d.o.o.oko 100 različitih sitnih popravki, kompletne adaptacije stanova, kuća i poslovnih prostora. Adaptacija kupatila za 7-8 dana, montiranje blind vrata. Uvijek izdajemo račun i osigurani smo od štete nanijete trećem licu.

Pratite najnovije vijesti putem naše Facebook stranice.

2 Responses to Krečenje stana

  1. krecenje stana

    05/10/2011 at 6:46 am

    Nisu losi ovi kartoncici sa bojama na slici. Gde mogu to naci?

  2. Ivica Nesic

    01/06/2012 at 8:13 pm

    Hvala