Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

6 stvari koje treba imati tokom novogodišnjih praznika

Iako u novoj godini očekujemo zdravlje, sreću, harmoniju i trenutke za pamćenje, feng šui nas uči kako da nam ovo bude i godina obilja i blagostanja…

feng shui novac

Dobar feng šui za dobru novu godinu podrazumijeva da sebe opremite stvarima i bojama koje će vam donijeti sreću i blagostanje, ali i više novca.

Feng šui stvari sa kojim treba uću u novu godinu kako bi privukli bogatstvo, zdravlje u danima i mjesecima kojima nam slijede uglavnom su crvene boje.

Ova vatrena boja predstavlja i vatreni element u feng šuiju i snažan simbol bogatstva i napredovanja.

Evo kojih 6 elemenata treba imati u praznicima koji slijede:

CRVENI NOVČANIK

Novi novčanik simboliše da ste spremni da primate novog bogatstvo pri ulasku u novu godinu (kako materijalno tako i duhovno), a crvena boja će pomoći da privučete dobre vibracije.

CRVENA ODJEĆA

Privucite sreću u novoj godini tako što ćete nositi garderobu u ovoj boji. Feng šui učitelji savjetuju da upravo u crvenoj provedete novogodišnje veče. Nije važno da li su u pitanju diskretne minđuše ili neki odjevni komad.

CRVENE CIPELE

Cipele su uvijek povezane sa hodanjem u bolje situacije, godine, vrijeme… zato će crvene cipele biti simbol da ste spremni da zagazite naprijed u bolje sjutra.

ZLATNI NAKIT

Diskretnim zlatnim nakitom prizvaćete obilje i više novca u novoj godini za vas i vaše najbliže.

NOVI SAT

Sat simboliše da se pomijerate unaprijed, zato će kupovina novog sata donijeti pozitivnu či energiju. Najobičniji i najjeftiniji ovakav detalj imaće pozitivna učinak na vas u narednoj godini.

VELIKA TORBA

Ovaj detalj simboliše da vi očekujete dosta dobrih stvari i da bam je potrebna velika torba kako bi u njoj smjestili sve blagodeti ovog svijeta.

Izvor: Lovesensa.rs

Pratite najnovije vijesti putem naše Facebook stranice.