Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Kako da očistite dom od negativne energije uz pomoć kore pomorandže

Pomorandže mogu odlično da posluže da očistite dom od negativne energije i oslobodite prostor u kojem provodite najviše vremena za prolazak pozitivne či energije. Feng šui učitelji nas uče kako da to uradimo, pogledajte…

kora

Po feng šuiju, kore pomorandže su odličan način da očistite dom od negativne či energije i povratite harmoniju u cijelom domu. Jedino što će vam biti potrebno za ovaj mali ritual čišćenja doma od negativne energije je: 3 svježe pomorandže, voda, staklena činija i svježe cvijeće.

 Postupak:

Oljuštite pomorandže i podIJelite koru na 9 parčića. Stavite ih u činiju i prelijte vrućom vodom.

Zatim, ponavljajte sledeću pozitivnu afirmaciju: “Sa ovom ceremonijom odlazi negativna energija, a zamenjuje je pozitivna.”

Stavite činiju na ulazu ukoliko želite da očistite cio dom. Poprskajte tom vodom cijelu kuću i ponavljate svoju odabranu mantru i pozitivnu afirmaciju. Prođite kroz svih 9 sektora u domu i ne propustite ni ormane.

Vodu i koru bacite, a pomorandže možete koristiti za jelo.

Nakon ovog feng šui čišćenja, otvorite prozore i vrata kako bi ispunili dom svježom či energijom.

Postavite svježe cvijeće u centralni deo sobe ili doma. U narednih 9 dana tri puta zamijenite cvijeće. Neka to bude na svaka tri dana, a poslednji buket neka ostane sve dok ne uvene.

Izvor: Kurir

Pratite najnovije vijesti putem naše Facebook stranice.