Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Hausmajstor d.o.o.

Hausmajstor d.o.o.
Miladina Popovića 203 (bivša kafana Puco)
81 000 Podgorica

Mob. 067 25 44 66
Tel. 020 669 920
Fax. 020 669 842

E-mail: office@hausmajstor.me
Web: www.hausmajstor.me

Hausmajstor d.o.o. je firma koja se sastoji iz dva dijela. Prvi dio firme čine brojne usluge po kojima je Hausmajstor i prepoznatljiv, a drugi dio su veleprodaja i za sada tri maloprodaje (Zabjelo, Konik i Kotor). Više od 40 stalno zaposlenih je zaslužno što su naši korisnici zadovoljni i brzinom i kvalitetom naših usluga.

– U ovom momentu, u ponudi, nalazi se oko 100 različitih sitnih popravki, čiji broj raste sa potrebama tržišta, kao i kompletne adaptacije stanova, kuća i poslovnih prostora.

– Moramo izdvojiti iz ponude adaptaciju kupatila koju izvodimo najviše za 7-8 dana i montiranje blind vrata (prevoz, montaža i obrada) za koje imamo EXTRA cijenu.

– Mi smo stručni, precizni, tačni, ljubazni prema klijentu, uvijek uzimamo u obzir zahtjeve i reklamaciju klijenta, uvijek uredni, uvijek izdajemo račun i osigurani smo od štete nanijete trećem licu.

– Najčešće popravke su :

VODA

Česma, bojler, vodokotlić, WC šolja, zamjena lavaboa, odgušenja kanalizacije, veš mašina, mijenjanje vodovodnih instalacija i ostalo.

STRUJA

Osigurači, rasvjeta, zamjena sijaličnog grla, zamjena svih zidnih prekidača, zamjena utičnica, lustera i lampi, klime, šporeti i ostalo.

STOLARIJA

Vrata, prozori, plakari, zamjena šarki, zamjena brave, odglavljivanje fioke i ostalo.

BUŠENJE svih vrsta rupa u svim materijalima.

OSTALO

Kačenje slika, roletne, venecijaneri, sklapanje novog namještaja, molersko-farbarski, gipserski, izolaterski, fasaderski, parketarski, limarski i staklorezački radovi, košenje …

Hausmajstor

 

– Recenzije nekih od objekata na kojima smo radili kompletnu adaptaciju su Cosmetics marketi – Crna Gora, Caffe Restourant “Dialogue”- Podgorica, Montecasa design – Podgorica, Etno Jazz Club – Podgorica, Donator (baby butik PegPerego) – Budva, Donator (TC Kamelija) – Budva, Radona trade doo butik Cesare (TC Kamelija) – Budva, Butik “Kara”- Podgorica, Galerija slika- Podgorica i drugi.

Caffe Restourant "Dialogue"-Podgorica

 

Veleprodaja

Zastupnici i distributeri smo za:

šrafovska roba, ankeri, tiple, pop nitne
ručni alat  elektromaterijal
šrafovska roba, ankeri, tiple tuš kabine, česme, galanterija za kupatilo, sanitarije  profesionalni ručni alat
vodokotlići, sifoni, genzle, dihtunzi, plovci… silikoni i pur pjene brinoks veze i tuš crijeva
ručni i električni alat
Kupatilski namještaj, komplet od medijapana  baštenski program
Arco – ek ventili, kugla ventili, mesingani program Libero – brave i kvake

 

Maloprodaje

U maloprodajama prodajemo vodovodni i elektro materijal, ručni alat, šrafovsku robu, ankere, tiple,  pop nitne, sve za kupatilo, silikone i pur pjene, sve za moleraj, i još mnogo toga potrebno za vaš prostor.


HAUSMAJSTOR – VAŠ MAJSTOR

www.hausmajstor.me

Pratite najnovije vijesti putem naše Facebook stranice.