Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Montri

MONTRI D.O.O.
Jadranski put bb
85347 Herceg Novi (Igalo)
Tel.  +382 31 33 22 33
Fax.  +382 31 33 11 33
E-mail:  montri@t-com.me
Web: http://montrimne.com

IGALO: +382 (0)31 332 233 • BUDVA: +382 (0)33 457 517 • BIJELO POLJE: +382 (0)50 431 970

Nastali smo u vrijeme kada je formiranje privatnog preduzeća bio korak u nepoznato i nadasve hrabar poslovni potez. Danas smo punoljetni i vodeći distributeri kućanskih aparata u Crnoj Gori. Više od pedeset zaposlenih u tri grada, 5.000 kvadratnih metara izložbenog i prodajnog prostora, više od 30.000 artikala na lageru.

U našem portfoliju se nalaze najznačajniji svjetski brendovi u proizvodnji bijele i smeđe tehnike, a od nedavno i nezaobilazna svjetska imena u kreiranju kućnog ambijenta.

MONTRI je porodična kompanija sa odlikama stabilne i vrijedne porodice. Naši komintenti su naši prijatelji, kupci – naše komšije, bez generacijske razlike.

NAŠA MISIJA je da dosljedno i kontinuirano zadovoljavamo potrebe naših kupaca i poslovnih partnera. Uporno dajemo svoj doprinos podizanju opšte kulture življenja i stvaramo okruženje u kojem ćemo voditi računa i o čovjekovim potrebama i o očuvanju prirodnih resursa.

NAŠA VIZIJA je da budemo subjektom koji iznova postavlja visoke standarde kako u oblasti poslovanja, tako i u oblasti življenja, i to ne samo uvođenjem novih navika i trendova, već i njihovim predviđanjem i kreiranjem.

Bijela Tehnika:
Miele Liebherr Electrolux
AEG Zanussi Whirlpool
Gorenje Mora Moravia Elica Kuhinjske nape
Braun Kitchen Aid Bosch
Smeđa Tehnika:
LG Sony Pioneer
Samsung Panasonic Philips
Grundig
Sve za kuću:
Kare Leonardo Wusthof
Asa WMF Justinus
Mikasa Silit Zack
Giorgione Billerbeck Vossen
Pratite najnovije vijesti putem naše Facebook stranice.