Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Okov

“OKOV” d.o.0.
Josipa Broza Tita 26
81000 Podgorica, Crna Gora
Tel: +382 20 658 501
Fax: +382 20 658 502
E-mail: office@okov.me
Web: www.okov.me

Preduzeće “OKOV” d.o.o. je osnovano 1. decembra 1994. godine sa sjedištem u Podgorici. Početak rada se vezuje za prodaju okova, vijčane robe, ručnih i električnih alata. Danas je djelatnost proširena na uvoz, distribuciju i prodaju proizvoda širokog asortimana za kućnu i industrijsku upotrebu, aluminijumskih i PVC profila i pratećih elemenata, kompresora i agregata, peračica i pumpi za vodu, galanterije za kupatila i domaćinstvo, sudopera i ugradnih elemenata za kuhinje, bogatog baštenskog programa i mnogih drugih proizvoda.

U sklopu preduzeća „OKOV“ d.o.o. posluje 12 prodajnih centara, sa prodajno izložbenim prostorima uključujući novi savremeno opremljeni poslovni centar u Podgorici kao i prodaju aluminijumskih i PVC profila u Danilovgradu.

Rast i razvoj preduzeća sa tradicijom dugom 15 godina temelji sa na konstantnim promjenama i uvođenju novih proizvoda u asortiman, kako bi se zadovoljile potrebe i želje naših kupaca. Rezultat toga je asortiman od  45.000 raznovrsnih proizvoda poznatih svjetskih proizvođača i dobavljača, sa tendencijom stalnog rasta. Kvalitetna usluga prodaje i dobar servis rezultiraju stalnim povećanjem zadovoljnih i lojalnih kupaca.

Proizvodi:

Alati (Ručni alati Mjerni alati Električni alati Kompresori i pneumatski alati Mašine za pranje i usisavanje Pumpe za vodu i hidrofori Za keramičare i vodoinstalatere Za zidare Sjekači za beton Zaštita na radu)

Zavarivanje (Aparati za zavarivanje Gasno zavarivanje Dodatni materijal Rezanje plazma

Generatori

Okovi (Za građevinsku stolariju Za namještaj Šrafovska roba Police i nosači polica Krovni prozori i tavanske stepenice)

Kućna galanterija (Zavjese i garnišle Posuđe i ukrasi Električni aparati – kafemati Galanterija za kupatila Namještaj za kupatila Bojleri Razno)

Oprema za kuhunju (Ugradne ploče Ugradne pećnice Kuhinjske nape Frižideri Mašine za pranje posuđa Sudopere Česme Žičani ugradni elementi Okovi za namjestaj Bojleri)

Baštenski namještaj i galanterija (Garniture Ležaljke Suncobrani Šporeti Peći Sulundari i krivine Roštilji)

Baštenski program (Kosačice i trimeri Motorne šege Makaze za živu ogradu Alati za održavanje bašte Oprema za zalivanje Baštenski alat)

Profili i okovi za aliminijum i PVC (Maloprodaja Elvial Roplasto Tehni Winkhaus Savio Hörmann)

Boje i lakovi (Boje i lakovi za drvo Boje i lakovi za metal Boje i lakovi za drvo i metal Boje za zidove Lakovi za parket PU pjene i silikoni)

Elektro – material (Kablovi i kablovski pribor Elektro galanterija Motalice i produžni kablovi Rasvjeta Sijalice Baterije i lampe)

Pratite najnovije vijesti putem naše Facebook stranice.