Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Počeo je sa radom prvi ekološko – energetski portal u Crnoj Gori

Nakon testnog perioda i priprema proteklih mjeseci NVO Zeleno srce je pokrenulo novi web portal namijenjen svima onima koji smatraju da koncept zelene ekonomije, obnovljive energije i ekologije duha više nije naš izbor već neophodnost i stil života koji treba da prihvatimo odmah, jer iako živimo u maloj državi njeni prozori gledaju na vrlo veliki svijet a u današnje vrijeme uspjeh nije ono što imamo, već ono sto jesmo u stanju sačuvati.

Izaberimo bolju budućnost – dok još uvijek možemo da biramo. Postoji izvrstan učitelj, ako ga razumijemo a to je priroda. Ekološka istina je postala dnevna potreba i neodvojiva je od građanskog prava da budemo informisani. Naša misija je da kod što većeg broja pojedinaca i institucija u Crnoj Gori razvijemo svijest o globalnim i lokalnim posledicama zagađivanja prirode, i da ukažemo na neophodnost ličnog angažovanja kako bi se te posljedice preduprijedile ili smanjile. A kada prestane uzrok prestaje i posledica.

Portal WWW.RECIKLIRAJTE.ME zamišljen je kao prvi prepoznatljiv crnogorski ekološko – energetski portal i logično mjesto za ekološki osviještene, oglasno-informativni internetski prostor za oglašavanje onih koji svakodnevno, odlučno i kreativno rade na očuvanju životne sredine.

Portal pruža informacije i novosti vezane za aktuelne teme i trendove iz oblasti održivog razvoja i ekologije. Osim sto u prirodi uživamo, imamo obavezu da je očuvamo, na to smo
obavezni pred generacijama koje dolaze. Ovim putem pozivamo sve građane da nas podrže na facebook zajednici pod nazivom reciklirajte.me, takođe pozivamo i sve zainteresovane organizacije da nam se jave zbog buduće saradnje.

Pratite najnovije vijesti putem naše Facebook stranice.