Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

5 razloga za kupovinu presvlaka za namještaj

Jedan od najlakših načina za osvježenje i novi izgled Vaše dnevne sobe, bez trošenja novca na novi namještaj, jeste kupovina presvlaka. Koji su to razlozi za zbog kojih Vam presvlake olakšavaju život i uljepšavaju enterijer? Ima ih više, a Vi pročitajte osnovnih pet.

1. Nema potrebe za kupovinom novog nameštaja

Cijene namještaja su uglavnom visoke, i često je potrebno podići kredit kako bi opremili svoj dnevni boravak. Ipak za tim nema baš uvijek potrebe. Ako su razlozi za kupovinu nove garniture za sjedenje oštećenja štofa, fleke, ili boja koja Vam više ne odgovara, sasvim je dovoljno da kupite presvlake koje će to sve potpuno promjeniti.

2. Jednostavno do potpuno novog izgleda dnevne sobe

Ništa ne utiče tako snažno da utisak koji nečiji dom ostavlja, kao što to čini namještaj. Sa prekrivačima za namještaj stvorićete potpuno novi ambijent. Pri izboru prekrivača možete birati između vrste materijala, boja, dezena, pa čak i stila koji može biti moderan, starinski, romantičan, i slično. Na ovaj način možete mijenjati svoj dnevni boravak svake nedelje.

Sa novim presvlakama, više neće biti bitno da li je Vaš namještaj skup ili nije. Sve što će biti vidljivo jesu presvlake, i na njih obratite pažnju. To je odličan način da jeftin i ne baš tako lijep namještaj učinite privlačnim.

3. Zaštita za namještaj od svakodnevnog prljanja

Ako imate djecu, kućne ljubimce, ili jednostavno strahujete od fleka od hrane i pića, sigurno ćete željeti presvlake za namještaj. One ne samo što će uljepšati i promjeniti izgled Vašeg doma, zaštitiće Vaš namještaj od mogućeg prljanja i oštećenja.

4. Jednostavno za održavanje

Jedan od najistaknutijih razloga zbog kojih ljudi kupuju presvlake za namještaj, jeste upravo jednostavnost održavanja. Kada postanu prljave, ili želite da osvježite miris nameštaja, jednostavno skinite presvlake, stavite ih u mašinu za veš i ponovo će biti kao nove.

5. Doprinos očuvanju životne sredine

Sa novim presvlakama nećete željeti otarasiti se svog nameštaja i zamjeniti ga novim. Time ćete doprinjeti očuvanju životne sredine, jer će deponije biti pošteđene jedne garniture za sedenje. 🙂

Pratite najnovije vijesti putem naše Facebook stranice.