Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ideje za uređenje dnevne sobe u pop stilu

Ako minimalistički stil ukrašavanja karakteriše spektar linija i hladnoća boja,pop stil je nešto potpuno suprotno.Ovaj stil ukrašavanja prostorija je inspirisan atmosferom koju prave pop pjevači,a posvećen je ljubiteljima smjelih boja koji žele da budu okruženi živopisnim i veselim ambijentom.Daćemo vam neke ideje za ovakav tip dnevne sobe pune dinamičnosti i vitalnosti.

Ako se odlučite da na ovaj način uredite vaš dnevni baravak,ne smijete se plašiti mješanja različitih upadljivih boja,to i jeste tajna pop stila.Ne ustručavajte se da dodate žute jastuke crvenom kauču,na primer,ili da dodate narandžasti sto purpurnoj fotelji.

Prednost pop stila je upravo to da i najtamniju sobu možete preurediti da izgleda fantastično sa par ukrasa,na primer jastuci sa pop motivima,mjenjanje zavjesa u jarkim bojama ili pak dodavanjem predmeta koji imaju karakter pop stila…i to je to imate sasvim drugačiju sobu sa par poteza bez promjene namještaja.

Ako imate crno-bijeli dnevni boravak  možete u njega unijeti duh pop stila,i na taj način prostoru dati sasvim novi duh.Dovoljno je dodati jastuke,  šarene predmete ili slike na bijeli zid,i monotonost će nestati.

Pratite najnovije vijesti putem naše Facebook stranice.