Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Novogodišnja dekoracija doma

Uređenje enterijera je opširna tema. Ovde možemo pričati o kićenju jelke, o aranžiranju stola, o ukrašavanju ulaznih vrata, prozora, o ukrasima na policama, o novogodišnjim lampicama i lampama, o paketićima, i o još mnogo toga.

Jednostavno ukrašavanje doma

Ono što djeca veoma vole da rade, i što prvo nauče da prave od novogodišnjih ukrasa, jesu papirne pahulje za prozor. Ovaj način ukrašavanja enterijera je jednostavan, brz i jeftin, te nema razloga da ove godine preskočite pahulje na prozoru. Ako za to zadužite djecu, oni će se obradovati i dati sve od sebe.

Svijetleća novogodišnja jelka

Ovaj način kićenja jelke je odlično rešenje za male stanove i prostore gdje bi trodimenzionalna jelka bila na smetnji. Potrebno je da na zidu olovkom iscrtate konture jelke; da na jednakim rastojanjima postavite male eksere za koje ćete uz pomoć žice pričvrstiti lampice za jelku. Kada ste napravili jelku, za te iste eksere možete zakačiti ukrasne kugle, mašnice, zvjezdice i slične ukrase. Nemojte zaboraviti da ispod jelke ostavite i poklone za svoje ukućane.

Boje Nove godine u dnevnoj sobi

Nova godina dolazi u svim bojama, a na Vama je da odaberete svoje omiljene. Nikako nemojte preterati pri izboru, zadržite se na dvije, eventualno tri boje. Bijela boja bi svakako trebala da se nađe u ambijentu, jer je to boja snega, a uz nju se mogu pojaviti crvena, plava, zlatna, zelena, žuta, ljubičasta, to je na Vama.

Ako ste odabrali tri boje koje će krasiti Vaš enterijer, nemojte mješati njihove nijanse. Ako se jedna boja pojavi u više tonova, činiće se da je prisutno više boja, što će potpuno poremjetiti harmoniju i sklad.  Ako Vam je cilj da se soba ukrasi svim bojama, morate znati da bijela mora da preovladava. Na primer, spoj svih boja je dobar ako detalji dolaze u tim bojama, a ostatak enterijera, poput zidova i većine namještaja, bude čisto bijele boje.

Novogodišnji detalji u enterijeru

Novogodišnja atmosfera se jednostavno može postići i detaljima koji će se naći svuda oko nas. Ti detalji mogu biti girlande u obliku zelenih grana jelke, svećnjaci, ukrasne kugle, zvjezde, šljokice, mašnice, zvončići, motivi Deda Mraza, Sneška Belića, irvasa, jelke, paketići i pokloni lijepo upakovani i složeni ispod jelke. Treperava svjetla u raznim bojama su uvijek dobrodošla za postizanje svečane atmosfere. Možete ih postaviti osim na jelku, oko prozora, vrata, na policu, na zid ili plafon.

Nova godina je skoro tu. Okitite svoj enterijer pa uživanje i slavlje može da počne!

Pratite najnovije vijesti putem naše Facebook stranice.