Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Trpezarija na drugačiji način

Stalno smo u nekoj gužvi, u današnje vrijeme svi smo obuzeti poslom i raznim problemima, pa često premoreni od svega toga zaboravimo da je porodica nešto najvažnije. Trpezarija je mjesto okupljanja, i zato je dekorišimo na originalan način.

Možemo pobjeći od stereotipa i od trpezarije napraviti pravu malu umjetničku oazu u kojoj ćemo uživati sa našim najmilijima. Jer trpezarija nije samo prostorija koja služi za obedovanje, već mnogo, mnogo više od toga.

Pustite mašti na volju i uredite trpezariju onako kako vi želite. Pravila ne postoje, važna je originalnost i funkcionalnost. Mnogima trpezariju predstavljaju samo sto i stolice, nadam se da niste jedni od njih, jer dekoracija igra klučnu ulogu u njoj. Zidove trpezarija mogu krasiti razne slike, dekorativne tapete.

Ako ste umjetnička duša a pritom znate i da šijete, možete dekorisati trpezariju veoma originalno. Možete sašiti presvlake za stolice, i kombinovati ih sa drugim predmetima u toj prostoriji. Rezultat će biti savršen.

Jake boje su kao stvorene za trpezariju. Slobodno se poigrajte bojama, napravite kombinaciju dva kontrasta, i to iskoristite kao veoma dobru dekoraciju. Najbolje je koristiti žutu i crvenu boju, jer one poboljšavaju apetit i zrače pozitivno.

I posuđe takođe može biti divna dekoracija. Nikada ne žurite kada postavljate sto, već pokušajte da ga ukrasite na najbolji način. Mnogo je lakše i opuštenije jesti u takvoj atmosveri.

Ako imate mašte i stila, onda nema sumnje da će vaša trpezarija biti divno dekorisana. To je ono najbitnije što je porebno pri njenom uređenju.

Pratite najnovije vijesti putem naše Facebook stranice.