Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ugaone garniture

Ugaone garniture mogu imati sto lica. One mogu da zadovolje i najzahtjevnije korisnike, pa i prostore u koje treba da se smjeste. Ovakve garniture staju u mali dnevni boravak, u velikom zauzimaju centralno mjesto, pružaju prostor za spavanje i za odlaganje posteljine, mogu se razdvojiti na dva dijela i tako ćete dobiti sasvim drugačiju garnituru, i još mnogo toga.

Česti su slučajevi da oni koji stanuju u malim stanovima žele da imaju više mjesta za sjedenje kada dođu gosti. Tada je najbolji izbor ugaona garnitura, ali naravno da su njene dimenzije odgovarajuće prostoru. Manja ugaona garnitura zauzima nešto više mesta nego trosjed, ali pruža veću udobnost.

Ona je odličan izbor i za dnevni boravak koji je velikih dimenzija. Pogotovo kada odaberete one garniture koje su neobičnog oblika, dizajna, sa dodatnim elementima koji služe za izležavanje, sa ugrađenim policama za knjige ili stolićima za spuštanje šolje, časopisa i slično. Ugaone garniture mogu biti jednostavnog dizajna, ali da su veoma prostrane i mogu da prime i po deset i više ljudi. Ako ste te sreće da imate potrebu baš za ovakvom garniturom, predlažemo da pustite mašti na volju, dobro se upoznate sa onim što se na tržištu nudi, i tada napravite izbor.

Ugaone garniture mogu biti i ne tako klasičnog oblika, ne moraju da liče na one na koje smo navikli. Ako obratite pažnju na ono što je trenutno u ponudama salona, ako pogledate šta je moderno, vidjećete da ugaone garniture napreduju, mijenjaju se, postaju udobnije, pružaju znatno više od onih nekadašnjih.

Osim oblika i dodatnih funkcija, ugaone garniture su promjenile materijale, način tapaciranja, jastuke, naslone za leđa i ruke, oblik samog ugla, pa čak su i evoluirale između trosjeda i klasične forme. Sada, pored velikih ugaonih garniura postoje i one polovične, one koje omogućavaju da se udobno ispružite gledajući televiziju, ali i pružaju još jedno mjesto za sjedenje kada to zatreba.

Pratite najnovije vijesti putem naše Facebook stranice.