Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Kreveti po meri

Kada se govori o najvažnijim komadima nameštaja tu se pre svega misli na krevete, prevashodno jer je svakom čoveku kvalitetan san najvažniji za normalno funkcionisanje i život. Pored dobrog dizajna koji ne mora uvek biti presudan, mnogo važnije je da krevet bude čvrst i udoban.

Kreveti po meri

Uz razvijene razne sisteme i korišćenje raznih materijala pored udobnih, sebi možete obezbediti potpuno neuništive krevete sa garancijom i preko 10 godina. U ponudi se mogu naći raznovrsni modeli kreveta od francuskih ležajeva, bračnih, tapaciranih do kreveta samca ili modela koji se izrađuju od punog drveta.

Dizajn i završna obrada ukoliko se odlučite za krevete po meri mogu Vam pružiti bezbroj mogućnosti  kako da u potpunosti uskladite želje i mogućnosti u odnosu na prostor kojim raspolažete.

Ukoliko Vam prostor ne dozvoljava klasičan krevet uvek možete naći alternativno rešenje i odlučiti se za model kreveta sa podiznim mehanizmom ili fiokama koje se odlično mogu iskoristiti za odlaganje posteljine, viška garderobe iz plakara i dr. Ovakvi kreveti su vrlo korisni jer štede prostor.

Osnovne karakteristike bračnih kreveta i francuskih ležajeva:

Svaka spavaća soba podrazumeva kvalitetan i udoban krevet. Pored čvrstine i udobnosti kreveta bilo da je u pitanju bračni krevet ili francuski ležaj važno je i da se isprati estetski efekat kao i sam dizajn da Vaša soba bude što skladnija. Različiti materijali utiču na raznovrsnost kreveta a mogu se izraditi od medijapana, punog drveta ili mogu biti tapacirani. Ukoliko se odlučite za krevete od punog drveta možete dobiti garanciju i do 15 godina. U bračne krevete postoji mogućnost postavljanja posebnih mehanizama uz koje možete podizati krevet ili imati fijoke za slaganje posteljine i ostalih stvari čime se štedi dosta prostora.

U izradi kreveta najveća pažnja usmerena je ka završnoj obradi koja direktno utiče na estetski izgled kreveta.

Cene kreveta:

Da bi ste došli do kvalitetnog kreveta potrebno je i da izdvojite nešto više novca. Činjenica da se trećina života svakog čoveka provede u spavanju odnosno krevetu, govori o tome da je svakako bolje uložiti više i obezbediti sebi komad nameštaja koji će Vam dugo pružati miran i spokojan san.

Važni elementi kreveta:

Dušek je svakako najvažniji deo kreveta. Oni se mogu kupiti zajedno sa krevetom a mogu se i birati posebno. Klasični dušeci sa federima odavno su zamenjeni dušecima sa poliuretanskom penom ili penom od lateksa. Postoje i dušeci od češljanog pamuka ( futona ). Preporučuju se dušeci koji nisu previše tvrdi kako se ne bi javili bolovi u leđima. Dušek odgovarajuće tvrdoće mora držati Vašu kičmu u pravilnom položaju i prilikom ležanja na boku. Osobama nešto veće kilaže preporučuju se malo tvrđi kreveti.

Pratite najnovije vijesti putem naše Facebook stranice.